Uw Auto Verkopen Aan De Beste Prijs - Imexcars.be thumbnail

Uw Auto Verkopen Aan De Beste Prijs - Imexcars.be

Published Jan 23, 22
6 min read

Uw Auto Verkopen Zonder Keuring - Imexcars.be

Een : het is nog altijd de makkelijkste manier om je oude voertuig van eigenaar te doen veranderen (Auto verkopen). Ook als je zelf een tweedehandsauto wil kopen wordt dit hier en daar door de tegenpartij voorgesteld. Maar is een auto verkopen zonder keuring nu eigenlijk wel of niet toegelaten in België? Wij zetten voor je op een rij wanneer het effectief een mogelijkheid is.

De koper zal dan de nodige stappen moeten zetten en dus langsgaan bij een keuringsstation in de buurt. Een auto verkopen zonder keuring: in bepaalde gevallen kan het toch Toch mag je een wagen soms ook zonder technische keuring aan een particulier verkopen.. Denk maar aan het recupereren van bepaalde onderdelen, om daarna de auto alsnog te vernietigen.

Hierbij moet de koper dit nadien zelf regelen, als een keuring toch nodig zou zijn. Op deze manier kan je een afgekeurde auto verkopen aan een goed bod, zonder de nodige extra kosten te maken en vervolgens opnieuw te laten keuren. Ook bij het exporteren van de wagen hoeft een keuring voor verkoop niet en kan je dus snel verkopen.

Auto Verkopen - Auto Nu Verkopen - Imexcars.be

Enkele zaken om te weten over de tweedehandskeuring Alleen met een groen keuringsbewijs en de nodige extra documenten kan de nieuwe eigenaar vervolgens de auto ook effectief inschrijven en verzekeren. In de praktijk bestaan er twee soorten keuring voor verkoop: . Dit is de volledige controle op 33 punten. Als alles in orde is krijg je een groen keuringsbewijs dat één jaar geldig is.

Hoe Verkoop Ik Mijn Auto? - Een Handig Stappenplan - Imexcars.beWelke Formaliteiten Bij Verkopen Auto - Imexcars.be


Al deze zaken zijn twee maanden geldig. Hierbij wordt geen meetapparatuur gebruikt om bijvoorbeeld de uitstoot of verlichting te controleren. Dit is enkel het geval wanneer de auto minder dan twee maanden geleden volledig is gekeurd én je toen een groen keuringsbewijs kreeg. Na goedkeuring van de auto ontvang je een bewijs van visuele keuring van het voertuig, dat één jaar geldig is vanaf de datum de laatste volledige keuring.

Een auto verkopen kan een heel gedoe zijn. Een lang proces van onderhandelingen, bezichtigingen, besluiteloosheid, enzovoort. Om dan nog maar te zwijgen van de vele advertenties die je online/offline moet plaatsen vooraleer je effectief met onderhandelen kan beginnen. Bij gaat het gelukkig allemaal veel gemakkelijker. Bij ons kan jij je auto .

Auto Verkopen Zonder Keuring & Carpass - Imexcars.be

Auto verkopen zonder keuring, auto verkopen voor onderdelen, auto verkopen aan handelaar of auto verkopen aan export bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Want wij hebben een grote pool van opkopers van tweedehandswagens. Dus er zal altijd wel iemand geïnteresseerd zijn en een goed bod doen.

Makkelijk, veilig, en snel de auto verkopen online in België? Kies dan voor ! Onze auto verkoop service is helemaal gratis en verkopen kan altijd gratis aan de hoogste bieder. U ontvangt dus altijd de beste prijs, geheel vrijblijvend. Advies nodig? Bel ons dan gerust! Bij onze auto verkoop service zijn zeer veel erkende garagisten aangesloten.

Na 24 uur sluit wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag. De auto opkoper betaalt de auto steeds cash of via een bankoverschrijving.

Wagen Niet Meer Laten Keuren? Verkoop Zonder Keuring? - Imexcars.be

Zodra u de occasie wagen hebt aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt - lichte vracht verkopen. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag.

U wilt uw auto verkopen, maar de autokeuring is verlopen. Of misschien is de keuring binnenkort en verwacht u dat uw voertuig wel eens niet door de keuring heen zou kunnen komen. Zonder keuring mag uw auto uiteraard niet de openbare weg op. Daarom wordt het een stuk lastiger om uw auto voor een goede prijs te verkopen.

Nadeel hiervan is alleen dat u natuurlijk te maken kan krijgen met hoge kosten waar u waarschijnlijk niet op zit te wachten. Wat is je auto waard zonder keuring Is het uitvoeren van een keuring het eigenlijk wel waard of is het voor u toch voordeliger om dit achterwege te laten? Om antwoord te krijgen op deze vraag dient u te weten en wat de auto oplevert met een keuring.

Auto Verkopen Zonder Keuring? Wij Regelen Het Binnen 48 Uur! - Imexcars.be

Eerst krijgt u een schatting gebaseerd op mark, model, bouwjaar en kilometerstand. Zo krijg u een . Nu u een idee heeft hoeveel uw auto oplevert zonder keuring wilt weten wat uw auto oplevert na uitvoeren van een keuring. De dagwaarde uit onze taxatietool is een schatting. De echte waarde berekenen wij gratis aan de hand van uw zelfevaluatie.

Wat kost een autokeuring? De . Er zijn garages waarbij u al klaar bent voor een paar tientjes en u komt autogarages tegen waar u eerder richting de €100,- gaat voor een autokeuring. Er is geen minimum- en maximumprijs voor het uitvoeren van een autokeuring. Ook de tijd die nodig is om een auto te controleren staat niet vast.

Het keuren van een auto met veel mankementen heeft meer tijd nodig dan een auto waar weinig tot niets mee aan de hand is. Een keuring geeft uiteraard ook geen garantie dat u daarna weer gegarandeerd de weg op kan. Zijn er mankementen, waardoor uw auto de autokeuring niet doorkomt? Dan moeten deze eerst worden gerepareerd, wat weer extra kosten met zich meebrengt.

Auto Verkopen Zonder Keuring? - Imexcars.be

Auto Verkopen - Auto Nu Verkopen - Imexcars.beAuto Verkopen - Auto Nu Verkopen - Imexcars.be


De reparatiekosten zorgen voor de grootste lasten bij mensen die hun auto willen verkopen. Krijgt u tijdens de keuring te horen dat er hoge reparatiekosten nodig zijn en besluit u om dit niet te doen? Dan betaalt u wel voor de autokeuring, en kunt u nog steeds niet de weg op.

Vraag van tevoren goed na of er later nog bijkomende kosten zijn én of er eerst wordt gecommuniceerd bij nodige reparaties. Het is niet ongewoon dat mensen worden geconfronteerd met hoge kosten bij het ophalen van hun auto. 3. Meest voorkomende problemen bij een autokeuring Denkt u dat het uitvoeren van een keuring, voordat u uw auto te koop zet, de beste keuze is? Bereid de keuring dan goed voor, zodat u de grootste kans hebt om een geldig keuringsbewijs te krijgen zonder hoge kosten te maken.

Auto Zonder Keuring Verkopen - Imexcars.beAuto Kopen Of Verkopen - Welke Documenten? - Imexcars.be


Dit wordt overgelaten aan gecertificeerde keurmeesters. Wat wel mogelijk is, is dat u de auto naloopt op veel voorkomende mankementen tijdens een keuring. heeft eigen onderzoek gedaan naar de punten waar auto’s het vaakst op worden afgekeurd tijdens een keuring. We hebben onderscheid gemaakt tussen auto’s met een leeftijd van 3 jaar, 5 jaar en 9 jaar met het percentage waarin de betreffende problemen optreden.

Auto Verkopen Zonder Keuring – 100% Gratis - Direct Geld - Imexcars.be

Waar uw afgekeurde auto verkopen? Auto verkopen zonder keuring aan particulieren Een . Particulieren zoeken een auto om te gebruiken voor het dagelijks leven. Een auto die niet is toegestaan op de openbare weg verliest veel van zijn waarde voor een consument - auto opkopen. Gaat iemand wel de weg op met een auto die niet is gekeurd dan loopt de bestuurder grote risico’s.