Tweedehands Auto Verkopen: Wij Zochten Uit Hoe Je Dat Het ... - Opkoper auto's, wagens - Auto Verkopen Antwerpen- SneljeAutoVerkopen.be thumbnail

Tweedehands Auto Verkopen: Wij Zochten Uit Hoe Je Dat Het ... - Opkoper auto's, wagens - Auto Verkopen Antwerpen- SneljeAutoVerkopen.be

Published Aug 30, 22
6 min read

Mijn Auto Verkopen - By Optimum Auto - Wij Kopen Auto's Over ... - Opkoper auto's, wagens - Auto Verkopen Antwerpen- SneljeAutoVerkopen.be

Ook kunnen er muffe geurtjes in de auto hangen, die lekkage verraden. Wees eerlijk over een lek. Ervan uitgaande dat je iemand niet met dergelijke problemen wilt opzadelen zónder er eerlijk over te zijn. Heb jij een airco (die werkt)? Deel dit dan in een advertentie. Dat kan het enthousiasme van een eventuele koper aanwakkeren.

Hetzelfde geldt voor je dashboard: werken alle lampjes nog wel? En de ruitenwisser, eventuele airco, gaan de ramen nog wel goed open en dicht en gaat het schakelen eigenlijk nog wel soepel? Controleer dit en doe er wat aan als het kan. Wees anders eerlijk over het mankement. Je kunt natuurlijk alleen aan te koop-briefje op je autoraam plakken, maar zelf adverteren kan zeker geen kwaad.

Het bouwjaar en een recente apk-keuring zijn ook het noemen waard. Net als reeds uitgevoerde onderhoudsbeurten. Heb je speciale gadgets laten toevoegen aan de wagen? Maak dan een lijstje met de extra mogelijkheden van de auto. Heeft deze airbags, een antiblokkersysteem of stuurbekrachtiging? Zeg dat dan. Wees ook eerlijk over eventuele mankementen - Auto verkopen online.

Neem de tijd om foto’s te maken. Je auto kan nog zo goed overkomen door de omschrijving… zonder foto’s als bewijsmateriaal zullen er veel minder mensen reageren. Zorg dat je auto goed voor de dag komt en maak foto’s op een heldere dag. Maak kiekjes van alle kanten en de binnenkant.

Ik Wil Mijn Auto Verkopen - Nu Auto Verkopen.be - Opkoper auto's, wagens - Auto Verkopen Antwerpen- SneljeAutoVerkopen.be

Heel belangrijk: vergeet je naam en telefoonnummer niet te vermelden. Zorg ervoor dat je eerlijk bent (geweest) over de gebreken van de auto die je verkoopt (wij kopen autos). Als je dit niet doet, kan de koper de koop namelijk ongedaan maken als deze het gebrek ontdekt na het aanschaffen van de auto.

Alltours.helemaal Goed,helemaal Goedkoop: Pakketreizen En ... - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beReisorganisaties België: Overzicht Reisbureau's + Bestemmingen - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be
Goedkoopste Vakanties Online Boeken - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beOnze Tips Voor Het Boeken Van Een Goedkope Disneyland ... - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Je moet de auto namelijk overschrijven op de naam van de koper. Dit kan vaak bij een Bruna, Primera of soms zelfs supermarkten. Dit kun je meteen doen, of je spreekt een andere dag af. Zorg dat je een vrijwaring ontvangt. Dit is het bewijs dat jij niet meer de eigenaar bent en dus niet verantwoordelijk bent voor eventuele boetes.

Neem dus bij verkoop van je auto zo snel mogelijk contact op met je verzekeraar voor advies over het stoppen van je verzekering (Ik verkoop mijn auto). Je kunt de verkoop ook uit handen geven. Zo kun je de auto via een autoveiling online verkopen aan een auto-inkoper of gewoon in real life aan een autodealer of garage.

Dit is vaak wel een lager bedrag dan wanneer je de auto zelf had verkocht aan een particulier. Het laatste station: verkoop de auto aan een sloperij. Dit kun je doen als de auto een heel lage dagwaarde heeft en niet door de apk-keuring is gekomen. De sloperij vindt zo’n auto dan nog wel interessant omdat deze losse onderdelen kan doorverkopen.

Online Auto Verkopen Met Véél Meer Reacties? Zo Doe Je Dat. - Opkoper auto's, wagens - Auto Verkopen Antwerpen- SneljeAutoVerkopen.be

Tikkeltje chaotisch. Basketbal. Als On-page SEO Marketeer houdt Marlijn niet alleen van teksten schrijven, ook het corrigeren ervan is een feest - of een slagveld. Categorie: Autoverzekering.

Als je je auto verkoopt bij ons krijg je steeds een eerlijk bod voor je wagen. Geen lachwekkende bedragen bij ons, daar doen wij niet aan mee! Schade? Geen probleem, daar knijpt een vriend zoals wij wel even een oogje voor dicht! Je hebt geen wagen te koop maar een camper, mobilhome of zelfs een truck? Geen probleem! Ook daarvoor kan je bij ons terecht! We've got you covered! .

Je hebt de knoop doorgehakt: je auto moet de deur uit. Je kunt natuurlijk voor de makkelijkste optie gaan en je auto achterlaten bij de dealer waar je je nieuwe wagen koopt. Maar daar ligt de verkoopprijs zeker lager dan wat je er bij particuliere verkoop voor kunt krijgen. De garagist moet je wagen immers met winst kunnen verkopen, en hij heeft er misschien nog werk aan.

Goedkoopste Vliegtickets Ibiza - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beZo Boek Je Goedkoop Vliegtickets! - 15 Tips & Tricks - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Het nadeel bij een verkoop aan een particuliere koper is dat je zelf alle administratieve werk moet leveren. Maar daar krijg je dus wel wat voor terug! Gelijkvormigheidsattest of Certificate of Conformity(COC): dit document hoort bij de wagen en wordt afgeleverd door de fabrikant of importeur van de wagen. Het bewijst dat de wagen goedgekeurd is voor gebruik op de Europese wegen.

Jouw Auto Verkopen? Zo Gepiept Bij - Opkoper auto's, wagens - Auto Verkopen Antwerpen- SneljeAutoVerkopen.be

Met Deze 'Buitenlander'-truc Kan Je Goedkoper Een Vakantie ... - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beIs Boeken Via Booking.com Goedkoper? - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Inschrijvingsbewijs: dit document werd vroeger doorgaans ook ‘roze kaart’ genoemd. Het kentekenbewijs of inschrijvingsbewijs is een roze, zandkleurig of geel document dat bewijst dat je wagen is ingeschreven bij de DIV (Dienst voor Inschrijving van Voertuigen). Sinds 2013 bestaat dit document uit twee luiken waarvan er een in de wagen en een thuis bewaard moet worden.

Keuringsattest van de autokeuring: wanneer je je wagen particulier wil verkopen is de tweedehandskeuring verplicht! Na een positieve keuring ontvang je een groen keuringsbewijs met een geldigheidsduur van 1 jaar. Tweedehandsrapport na tweedehandskeuring: naast de verplichte technische keuring wordt je wagen onderworpen aan een bijkomende diagnose. De resultaten daarvan worden geregistreerd in het tweedehandsrapport.

De elementen die de waarde van het rapport verhogen zijn:een ingevuld en up-to-date onderhoudsboekje;het instructieboekje;contactsleutels, afstandsbedieningen en reserve-exemplaren;gevarendriehoek;verbanddoos;brandblusapparaat waarvan de vervaldatum niet verstreken is;losgemaakt reservewiel, zodat de kofferruimte volledig gecontroleerd kan worden;wielsleutel en krik (als die werden meegeleverd);adapterstuk voor anti-diefstalbouten van de velgen;alsje een cabrio of targa verkoopt moet de goede werking van het openen en sluiten van het dak aangetoond worden.

De inschrijving wordt veelal aangevraagd via de verzekeringsmaatschappij van de koper. Verkoopcontract: dit is niet verplicht maar we raden het wel aan bij een verkoop tussen particulieren, al was het maar om discussies achteraf te vermijden. Maak het contract op in twee exemplaren, laat beide exemplaren tekenen door de koper en teken ze beide ook zelf.

Auto Verkopen? Wij Doen Het Voor Je - Opkoper auto's, wagens - Auto Verkopen Antwerpen- SneljeAutoVerkopen.be

De gegevens die op een verkoopcontract moeten staan zijn:aankoopdatum;naam en adres van verkoper en koper;verkoopprijs en eventueel de betaalvoorwaarden (cash, via storting op een rekeningnummer). Bij handel tussen particulieren is er geen btw verschuldigd;beschrijving van de wagen: merk en model, type, bouwjaar, cilinderinhoud, vermogen, VIN (chassisnummer), datum eerste inschrijving, kilometerstand (moet overeenkomen met die van de Car-Pass);vermelding ‘verkocht aan de koper in de door hem gekende staat’.

Onderhoudsboekje: hoewel het niet wettelijk verplicht is, is het een goede zaak om een volledig ingevuld onderhoudsboekje te kunnen voorleggen. Dat toont aan dat je de wagen hebt laten onderhouden als een goede huisvader. Het kan ook een positief effect hebben op de verkoopprijs. Zoek op naar wagens die identieke kenmerken hebben als de wagen die jij verkoopt.

Kies hier voor hetzelfde merk, hetzelfde model en kies ook die details die overeenkomen met jouw wagen. Op die manier zie je wat er zoal voor soortgelijke wagens gevraagd wordt. Er zijn firma’s die zich specialiseren in de waardebepaling van tweedehandswagens. Een van die firma’s is Mobly. Hier kun je voor je wagen een gedetailleerd rapport aankopen, zodat je zeker bent van een correcte verkoopprijs.

Met beleggen kan je geld verdienen, maar ook verliezen. Daarom kijk je best niet alleen naar de potentiële opbrengst, maar ook naar de risico’s die eraan verbonden zijn. Deze tips helpen je bij het maken van je keuze.