Auto Verkopen Zonder Keuring? Snel & Eenvoudig Bij - Imexcars.be thumbnail

Auto Verkopen Zonder Keuring? Snel & Eenvoudig Bij - Imexcars.be

Published Jan 26, 22
6 min read

Verkoop Uw Auto Gratis En Krijg De Beste Prijs! - Imexcars.be

De nieuwe koper van het voertuig moet deze aanvraag tot inschrijving aan de DIV overmaken via zijn verzekering. Dit document blijft 2 maanden geldig. Voorts zal ook een CAR-PASS afgeleverd worden samen met het tweedehandsrapport indien het voertuig over een keuringsbewijs met normale geldigheid beschikt. Dit document is een officiële waarborg voor de reële kilometerstand en verhelpt dus een mogelijke vervalsing van de kilometerteller.

Een Car-Pass met minder dan 4 gegevens in verband met de kilometerstand is volledig gratis. Zonder Car-Pass is de verkoop niet geldig en kan de koper op een eenzijdig verzoek de verkoop door de rechtbank nietig laten verklaren.

Je oude wagen is aan vervanging toe, na vele jaren dienst is de slijtage te groot om nog herstellingen uit te voeren of de auto verder te gebruiken. Verkopen dus, maar hoe doe je dat het best en hoe kan je er nog het meeste aan overhouden? Als je een nieuwe auto koopt, kan je de oude laten overnemen door de garage.

Wagen Niet Meer Laten Keuren? Verkoop Zonder Keuring? - Imexcars.be

Een goede optie is: je auto zonder apk verkopen. Hierbij laat je de auto in de staat waarin hij verkeert. Je vermeldt dit ook aan potentiële kopers. Zo weten zij dat het een auto is met nogal wat slijtage. De verkoopprijs zal ook vrij laag liggen, maar nog altijd meer dan dat je de auto door de garage laat overnemen.

Maar vaak worden auto’s met veel slijtage ook opgekocht voor auto export. De aankoop van een auto zonder keuring is niet zo interessant. Je zal veel kosten hebben om de auto te laten herstellen zodat deze door de keuring zal geraken. Heb je wel de moed en kennis om zo een project aan te nemen.

Het zijn trouwens niet enkel auto’s die door ouderdom en bijhorende slijtage niet meer door de keuring geraken. Ook auto’s die een ongeval hebben meegemaakt, de zogenaamde schadeauto’s, kunnen niet meer door de keuring en kunnen verkocht worden aan schroothandelaars, of voor wisselstukken volledig uit mekaar gehaald worden. Verkopen via Autosloperij.

Opkoper Tom: Erkende Auto Opkoper Van Alle Modellen ... - Imexcars.be

Je moet maar enkele gegevens doorvoeren en wij bekijken het verder. Voor je het weet ben je van die oude of geaccidenteerde auto vanaf.Home » Autosloop informatie » Sloopauto, schadeauto en tweedehands auto verkopen » Auto zonder keuring verkopen, Op Autosloperij. nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft.

Het onderwerp van deze blog is "Auto zonder keuring verkopen"..

Uw auto verkopen zonder keuring bij ons is gemakkelijk cash* en snel afgehandeld. Onze afdeling opkoper auto zonder keuring is gespecialiseerd in de aankoop van auto's bestalwagens zonder keuring Diesel vanaf bouwjaar 2011 en voor de Benzine wagens vanaf 2003 tot en met 2022 2022, wij kennen ook de exportvraagen beschikken over onze eigen ervaring voor de inkoop van uw wagen zonder keuring.

Auto Verkopen Zonder Apk? Verkoop Hem Aan Ons! - Imexcars.be

Zo Verkoop Je Je Auto Aan Een Particulier - Imexcars.beKeuring Voor Verkoop (Kvv) Personenwagens - Imexcars.be


be, u krijgt de juiste prijs voor de waarde van uw auto.

Auto Verkopen Voor Export - Imexcars.beKeuring Voor Verkoop (Kvv) Personenwagens - Autocontrole - Imexcars.be


Het roze formulier blijft maar twee maanden geldig. Het voertuig moet binnen die periode worden ingeschreven, anders moet er opnieuw een tweedehandskeuring worden uitgevoerd. U kunt een voertuig verkopen zonder een tweedehandskeuring. Als de verkoper en koper dit overeenkomen, noteren ze dit best in de verkoopovereenkomst om discussie te vermijden.

Auto Verkopen Zonder Keuring? Ontdek Hier Hoe! - Imexcars.beAuto Verkopen Zonder Keuring Mogelijk? - Imexcars.be


De Car-Pass blijft wel altijd een verplicht document dat bij de verkoop wordt overhandigd. Hier kan niet van worden afgeweken, ook niet door dit in de verkoopovereenkomst te zetten. De Car-Pass is ook apart verkrijgbaar zonder een tweedehandskeuring te laten uitvoeren. Hij blijft net als het roze formulier “aanvraag tot inschrijving van een voertuig” twee maanden geldig.

Auto Verkopen Zonder Keuring & Carpass - Imexcars.be

De auto moet binnen die periode worden ingeschreven, anders moet er een administratieve keuring worden uitgevoerd. Bij ontvangst van de nieuwe kentekenplaten, monteert u ze op het voertuig. Rijdt via de kortste weg met het voertuig naar een keuringscentrum voor een eerste technische keuring na herinschrijving.

De boorddocumenten van uw auto Om uw auto te verkopen hebt u het keuringsbewijs, het gelijkvormigheidsattest en het onderhoudsboekje nodig om aan de koper te overhandigen. Verkoopt u uw auto aan een particulier, dan moet u hem laten keuren. Als uw voertuig in orde is, krijgt u naast het keuringsbewijs ook een aanvraagformulier voor inschrijving dat 2 maanden geldig blijft.

Het dichtstbijzijnde keuringscentrum vindt u op de site van goca : de technische controle is niet verplicht wanneer u uw auto aan een garage of autohandelaar verkoopt. In dat geval moet u wel het inschrijvingsbewijs van het voertuig aan de koper (garagist of autohandelaar) overhandigen en op het verkoopcontract volgende clausule laten vermelden: "technische controle ten laste van de koper".

Auto Verkopen Aan Particulier Met Of Zonder Keuring - Imexcars.be

U moet deze aanvragen bij de autokeuring. U bent verplicht om aan de koper een Car-Pass af te leveren, behalve als de koper een professionele autohandelaar is. Doet u dit niet, dan is de verkoop ongeldig en kan de koper achteraf altijd zijn geld terugvragen. : zorg ervoor dat de koper tekent voor ontvangst van de Car-Pass.

Een verkoopcontract Bij een verkoop tussen particulieren is een verkoopovereenkomst niet verplicht maar wel aangeraden. Ze wordt opgemaakt in twee exemplaren en door beide partijen (verkoper en koper) ondertekend. - de aankoopdatum - de namen en adressen van koper en verkoper - de prijs en de betaalvoorwaarden - een beschrijving van de auto: merk, model, bouwjaar, cilinderinhoud, motorvermogen, type, chassisnummer, datum eerste inschrijving, kilometerstand … - de vermelding ‘verkocht in de door de koper gekende staat’ : zelfs bij de vermelding ‘verkocht in de door de koper gekende staat’, blijft u verantwoordelijk voor de verborgen gebreken indien de koper kan bewijzen dat u ervan op de hoogte was op het ogenblik van de verkoop.

Meld uw auto vrijblijvend aan via het formulier de website. De professionele autospecialisten gaan dan direct aan de slag om interessante autobedrijven binnen Nederland te matchen aan uw auto. Geef tijdens het aanmelden wel altijd aan dat u een auto zonder keuring wilt verkopen. Hierdoor is de kans groter dat wij snel een koper vinden.

Tip: Uw Auto Verkopen In 1 Dag! Direct ... - Imexcars.be

Alles wordt voor u geregeld, van de overdracht tot het vrijwaringsbewijs. betekent zonder gedoe en voor een eerlijke prijs uw auto verkocht, ook als u geen APK er meer op heeft zitten!.

Wilt u een auto zonder keuring verkopen, met een bouwjaar vanaf 2007? Als defecte auto opkopers weten wij precies wat uw auto nog waard is. Daarnaast zorgen wij er met onze vlotte service voor dat uw probleem al binnen één dag verholpen is. Verkoopt u een auto zonder keuring aan U profiteert dan van: Een gratis taxatie van uw auto.

Cash of per bank. Gratis ophaalservice in heel België. Vlotte en eerlijke dienstverlening. Bent u bang voor hoge reparatiekosten? Wilt u weer rondrijden in een auto die u wel vertrouwt? Laat ons vandaag nog helpen. Vul alle gegevens over de auto in op het formulier hierboven en we nemen direct contact op.

Auto Verkopen Zonder Keuring - De Beste Opties Op Een Rij - Imexcars.be

Auto Opkoper Limburg - Auto Verkopen Limburg - Imexcars.beEen Auto Verkopen Zonder Keuring: Kan Dat? - Imexcars.be


be. Hoe kunt u een auto verkopen zonder keuring? Zoekt u op internet naar particuliere kopers, dan is de verkoop bij een ongekeurde auto vaak erg lastig. Gelukkig bestaat het proces bij schadeautoopkoper. be uit slechts vier simpele stappen, waardoor u soms al in één dag van uw auto af bent.