Auto Verkopen Zonder Keuring & Carpass - Imexcars.be thumbnail

Auto Verkopen Zonder Keuring & Carpass - Imexcars.be

Published Jan 23, 22
6 min read

Een Auto Verkopen Zonder Keuring: Kan Dat? - Imexcars.be

Auto Verkopen Mechelen - Imexcars.beKoop En Verkoop Van Een Auto - Imexcars.be


be is gespecialiseerd in het taxeren van auto’s zonder keuring. Omdat wij van ieder automerk weten welke defecten vaak voorkomen, weten we ook wat de reparatie kan gaan kosten. Daarom bieden wij altijd direct een goed bedrag voor de auto. Zelfs als deze niet gekeurd is. Wat zegt de wet? De wetgeving in België is erg duidelijk.

Schadeautoopkoper. be is een bedrijf wat zich richt op de export van auto’s. U kunt dus prima uw auto voor export verkopen zonder keuring omdat in bepaalde gevallen de keuring niet verplicht is. Wel moeten er enkele papieren worden ingevuld. Het moet namelijk op papier staan wat er met de auto gebeurt na de verkoop.

U hoeft zich hier dus niet druk over te maken. Wij nemen namelijk vrijwel al het werk uit uw handen. Dus, mag je een auto verkopen zonder keuring? Ja. Maar wel onder strikte voorwaarden. Voor particulieren is het bijvoorbeeld lastiger. Er moet dan een contract worden opgesteld, waarbij wordt vermeld dat de auto voor opmaak of onderdelen wordt gebruikt (Wij kopen auto's).

Keuring Voor Verkoop (Kvv) Personenwagens - Imexcars.be

Een auto zonder keuring mag namelijk niet op de openbare weg zonder verzekering. Omdat wij de auto meenemen met een takelwagen is het voor ons eenvoudig om de auto over te kopen. Neem dus gerust contact met ons op als u vragen heeft. We laten u graag zien waarom het verkopen voor export eenvoudiger is dan het verkopen aan een particulier.

Auto Verkopen Zonder Keuring? Snel & Eenvoudig Bij - Imexcars.beWelke Formaliteiten Bij Verkopen Auto - Imexcars.be


In die tijd hebben wij een breed netwerk opgebouwd met nationale en internationale monteurs, garages en kopers. Voor ieder automerk weten wij een geschikte bestemming te vinden. Door gebruik te maken van export, krijgt uw auto een tweede leven in het buitenland. De belangrijkste reden hiervoor is dat we de auto daar goedkoper kunnen keuren. Auto opkopers.

Om die redenen is het verstandig om ons de auto te laten taxeren. U zult zien dat u meer ontvangt dan u verwacht. Heeft u een kapotte auto? Wilt u geen hoge kosten betalen voor de keuring of reparaties? Laat ons vandaag nog helpen. Vul het bovenstaande formulier in met de gegevens van uw auto.

Auto Verkopen? Besteautobod! Helemaal Gratis Inclusief ... - Imexcars.be

de eenvoudigste weg om uw auto te verkopen Waarom uw auto verkopen aan een opkoper Een auto verkopen wordt al heel snel een tijdrovende bedoening, denk aan bezichtigingen, funbieders, keuring voor verkoop, telefoontjes tijdens werkuren, testritten, advertenties plaatsen etc.. Kijk je hier tegen op? Als erkende auto opkoper met heel wat ervaring op de tellers weten we precies wat u auto waard is.

Uw auto die kopen we in de staat waarin het zich bevindt, zonder meer. Wij kopen de auto’s zelf zonder tussenpersonen, de betaling regelen we onmiddelijk bij ophaling, in contanten of via de bankrekening. Kiezen voor SAM Autos, is kiezen voor een zorgeloze verkoop aan een hoge correcte prijs. Auto verkopen zonder keuring Uw auto verkopen zonder keuring? Dat kan.

Wij kopen uw tweedehands auto met plezier over, met of zonder keuring. Auto verkopen met veel kilometers Het aantal kilometers is een belangrijke waardebepalende factor. Op de particuliere markt wordt u hier zeer snel op afgerekend. Als auto opkoper kijken we hier minder naar, wij kopen de auto voor diverse doeleinden.

Auto Kopen Of Verkopen - Welke Documenten? - Imexcars.be

Auto verkopen voor export Uw auto verkopen voor export kan verschillende redenen hebben. Sommige merken en modellen doen het zeer goed in het buitenland. Anderzijds zijn bepaalde auto onderdelen zeer gewild in het buitenland. Het kan dus voordeliger zijn om uw auto te verkopen voor export - auto opkopen. Wij beschikken over een breed netwerk in het buitenland en bieden u de beste kans op een hoge correcte prijs.

Nieuwsgierig of uw auto in aanmerking komt voor export? Contacteer ons vrijblijvend, wij vertellen het je meteen. Auto verkopen met schade Een auto met schade dat schrikt heel wat mensen af. Dat hoeft zo niet te zijn. Wij kopen uw schadewagen met plezier over, zonder keuring, in de staat dat het zich bevindt.

Auto Verkopen Zonder Keuring & Carpass - Imexcars.beAuto Verkopen Zonder Keuring? Wij Regelen Het Binnen 48 Uur! - Imexcars.be


Wij kopen auto’s met schade voor diverse doeleinden en kijken verder dan de schade. Wij komen uw auto overigens gratis ophalen, dus ook wanneer de auto niet meer rijdt vormt dit geen enkel probleem. Opkoper auto of particulier U twijfelt of uw wil verkopen aan een particulier of auto opkoper.

Auto Opkoper Limburg - Auto Verkopen Limburg - Imexcars.be

Opkoper minibussen, bussen en vrachtwagens Wij zijn ook opkoper van minibussen, bussen en vrachtwagens. Ook voor deze type voertuigen voorzien we zeer interessante prijzen en een snelle afhandeling. Opkoper auto hoogst mogelijke prijs Als auto opkoper weten we precies wat uw auto waard is, wij gissen niet. U krijgt van ons steeds de hoogst mogelijke prijs.

Staat u op het punt uw auto te verkopen, neem 30 sec. de tijd om ons bodformulier in te vullen of contacteer ons rechtstreeks voor een bod..

Bij een overdracht naar de van een Europese nummerplaat met 7 tekens, is vereist en kan de verzekeraar het voertuig bij de DIV inschrijvenvan een nummerplaat van het oude Belgische model, moet er alleen een '' plaatsvinden. U krijgt in het keuringsstation dan het formulier 'aanvraag tot inschrijving', dat bij de DIV moet ingediend worden.

Auto Verkopen Zonder Keuring - Imexcars.be

In dit geval is de overdracht ook mogelijk in de omgekeerde richting, dus van kind naar ouder. Zorg ervoor dat u de herinschrijving na het overlijden in orde brengt. Doet u dat niet binnen die termijn? Dan moet u opnieuw een tweedehandskeuring uitvoeren. Stuur de papieren inschrijvingsaanvraag ingevuld, ondertekend en vergezeld van eventuele bijlagen rechtstreeks naar een antenne of loket van de Dienst voor Inschrijving van Voertuigen (DIV).

Auto Verkopen Zonder Keuring - Binnen 24 Uur Geregeld - Imexcars.beSlim Uw Auto Verkopen Met Deze 7 Tips - Imexcars.be


Het kind hoeft bij overdracht Bij overdracht in deze situatie moet u beschikken over:een uittreksel uit de huwelijksakte of samenlevingscontracteen uittreksel uit de geboorteakte (afgeleverd door het gemeentebestuur)een brief van de eigenaar dat getuigt van de overdracht. auto verkopen zonder keuring..

Het antwoord op de meest gestelde vragen door verkopers vind je hieronder. Wat is een Car-Pass? Een Car-Pass is een document dat de kilometerhistoriek van een voertuig weergeeft. Hij vermeldt de gekende kilometerstanden en de datum waarop deze standen werden vastgesteld. Je krijgt dus een beeld van het “kilometer”verleden van de wagen en kan dus beter nagaan of de stand van de kilometerteller bij de verkoop waarachtig is.

Auto Verkopen Zonder Keuring? Ontdek Hier Hoe! - Imexcars.be

a. nog de volgende vermeldingen: het chassisnummer van het voertuig; het merk en het model van het voertuig; de pollutienorm (Euro); de CO2-emissies; of het voertuig nog een keuring na ongeval moet ondergaan; of er nog terugroepacties (recalls) op het voertuig moeten worden uitgevoerd; de datum waarop het voertuig voor de eerste maal is ingeschreven (in België); unieke QR-code en identificatienummer van de Car-Pass (die toelaten de echtheid van het document na te gaan).