Auto Verkopen Voor Export - De Beste Opties Op Een Rij Voor Jou - CenterCars.be

Published Jan 19, 22
7 min read

Auto Verkopen Voor Export? Direct Geld En Vrijwaring! - CenterCars.be

be, wordt uw aanbieding gecontroleerd en in de online autoveiling geplaatst. Het is mogelijk dat een van onze automakelaars nog contact met u opneemt om extra informatie te vragen over de auto die u wilt verkopen voor export. Eenmaal uw export auto in de autoveiling staat, kunnen de aangesloten autohandelaars en auto-opkopers gespecialiseerd in de export van tweedehands auto's bieden op uw wagen.

Na het verstrijken van de veilingtijd krijgt u van ons een mail met daarin het hoogste bedrag dat voor uw auto werd geboden. Als u wilt, kunt u uw auto dus binnen 1 dag verkocht hebben door gebruik te maken van Ikwilvanmijnautoaf. be. De registratie van export auto's en het ontvangen van biedingen is volledig gratis en vrijblijvend.

Center Cars - Wij Kopen Autos - Auto Opkoper - Auto Verkopen - CenterCars.be

Auto Exporteren: Waar Moet U Op Letten? - CenterCars.beCenter Cars - Mercedes Auto Opkoper - Mercedes Auto Verkopen - CenterCars.be


Door uw auto voor export via ons platform te verkopen, spaart u dus niet enkel tijd en energie uit, maar u hoeft er ook geen cent aan uit te geven. U kunt er zeker van zijn dat wij voor elk type export auto een geschikte koper vinden. Elk model van elk merk geraakt via ons platform verkocht.

U hoeft zelf ook niet te onderhandelen over de prijs van uw wagen. Onze automakelaars doen dat in uw plaats. Uiteraard houden ze daarbij rekening met uw verwachtingen. U wilt uw auto verkopen voor export? Meld uw export auto dan zeker aan op ikwilvanmijnautoaf. be. Via ons platform verkoopt u uw export auto, Veilig in een afgeschermde online autoveiling, Snel, binnen één dag verkopen is mogelijk, Gratis en vrijblijvend, er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden, Gratis, veilig en snel, dat zijn de drie kernwoorden van Ikwilvanmijnautoaf.

Een Auto Verkopen Aan Een Buitenlander? - CenterCars.be

Een Auto Verkopen Zonder Keuring: Kan Dat? - CenterCars.beAuto Verkopen Aan Buitenland - CenterCars.be


Verder is export auto's verkopen via ons platform ook anoniem. We geven uw gegevens namelijk niet door aan de biedende auto exporteurs. Zij krijgen enkel de details over uw export auto te zien. Zolang u het hoogste bod niet geaccepteerd heeft, geven wij uw persoonlijke gegevens niet door. Eenmaal u het hoogste bod wel geaccepteerd heeft, sturen wij uw gegevens door naar de kopende specialist in auto's voor export.

Zo kunt u de verkoop zelf afronden in samenspraak met de opkoper van export auto's. U krijgt het bedrag voor uw export auto rechtstreeks van de kopende partij op het moment van de sleuteloverdracht. Meestal gebeurt de betaling cash, maar u kunt ook met de koper een andere betalingswijze afspreken.

Tips Bij Auto Verkopen En Exporteren/uitvoeren Naar Duitsland - CenterCars.be

Als u zelf een auto zonder keuring wilt verkopen, dan brengt dat veel rompslomp met zich mee. Er zijn haast geen particulieren of autobedrijven te vinden die uw auto willen. Een auto kan namelijk niet worden ingeschreven zonder het roze formulier die je alleen krijgt bij de tweedehands verkoopkeuring. Zelf een koper in het buitenland zoeken en de export regelen is al helemaal lastig.

Auto Verkopen? 20 Tips Die Echt Werken - CenterCars.beAuto Verkopen - 100% Gratis - Ophaalservice In Heel België - CenterCars.be


Via onze verkoopsite hoeft u zelf helemaal niets te regelen. Het enige wat u moet doen, is de auto bij ons aanmelden. De rest handelen wij voor u af. Omdat we samenwerken met autohandelaren die geen enkel probleem hebben met dat de wagen niet gekeurd is voor verkoop, en dus geen keuring of roze formulier heeft, kunt u deze daarom makkelijk en snel verkopen.

Auto Opkoper Export - Vlaanderen - Wij Kopen Uw Auto - CenterCars.be

Auto Verkopen Voor Export - Vandaag Taxeren = Morgen Geld - CenterCars.beCenter Cars - Wij Kopen Autos - Auto Opkoper - Auto Verkopen - CenterCars.be


Indien dit uw eerste bezoek is, check dan eerst de door op bovenstaande link te klikken. Mogelijk moet u vooraleer u kan posten: klik op de 'registreren'-link hierboven om verder te gaan. Om berichten te lezen kiest u het forum dat u wenst te bezoeken in bovenstaande lijst. Working...

U hoort het vast vaker: Een auto verkopen voor export kan in veel situaties meer opleveren dan verkopen in eigen land. Auto's uit het Westen van Europa staan wereldwijd erg goed bekend. Ze zijn vaak nieuwer en zijn nog in een betere staat. Vanwege de betere wegen is het hier makkelijker om een auto langer zijn waarde te laten behouden.

Wagen Verkopen : Te Overhandigen Documenten - Auto - CenterCars.be

Of het kan zo zijn dat u voor uw model altijd meer geld krijgt over de grens. Daarom klinkt auto export ook zo interessant! Uw auto verkopen kost tijd en moeite. Uw auto zelf exporteren wordt een nog grotere klus. Tal van bedrijven die u daarmee kunnen helpen, maar welke kunt u vertrouwen en waar krijgt u het bedrag waarop u hoopt? Een auto-opkoper zal misschien niet het hoogste bedrag geven voor uw export auto.

Voordelen auto export Een auto die hier klaar voor de sloop is, krijgt door export een tweede leven Auto export biedt de kans op een betere prijs dan in eigen land Auto export voor schadewagens en total loss verklaarde wagens Auto export voor auto’s zonder keuring Nadelen auto export Auto exporteren als particulier kost veel moeite en tijd Auto export als particulier komt met risico: Kans op fraude en malafide praktijken door in zee te gaan met een onbekend bedrijf over de grens Auto export naar bijvoorbeeld Polen of Oostenrijk kan lastig zijn door taalbarrière Om problemen en risico te voorkomen raden wij aan een goed bedrijf in de armen te nemen dat u kunt helpen bij de export van uw auto.

Auto Verkopen Voor Export - De Beste Opties Op Een Rij Voor Jou - CenterCars.be

Is uw auto verkopen voor export interessant? Nu denkt u vast: Auto export is wel iets voor u. Dan bent u vast benieuwd of uw auto ook interessant is voor export? Daarmee kunnen wij u helpen. Door ons Europese netwerk van autodealers kunnen wij na taxatie direct zien of het interessant is om uw auto voor export te verkopen.

Ons uitgebreide dealernetwerk geeft ons ook de mogelijkheid en kennis om direct te zien wat uw export auto oplevert over de grens. Een auto verkopen voor export is ideaal als het een auto is die total loss is. Hier levert hij niets op, maar uw auto verkopen over de grens kan u verrassen.

Auto Verkopen - Ontvang Binnen De 30 Minuten Een Bod - CenterCars.be

Meestal gaat het om economische total loss, een geval waarin de reparatiekosten de dagwaarde van de auto overstijgen. Vooral bij auto's op leeftijd kan er relatief snel sprake zijn van een economisch total loss. Dit betekent niet dat de wagen niet meer te redden valt, het betekent vooral dat het niet meer loont om het te proberen.

Vaak zijn de reparatiekosten in het buitenland een stuk lager dan in België. Een prima auto die hier om economische redenen wordt afgeschreven, kan in het buitenland, door middel van een goedkope reparatie, prima nog jaren mee. Er is slechts één probleem: een auto verkopen als particulier voor de export is niet eenvoudig.

Auto Verkopen Aan Buitenland - CenterCars.be

Veel auto opkopers doen een bod dat voor hun winstgevend is en niet op basis van de exacte waarde. Hier verschijnen wij als auto inkoper op het toneel. Bij doen wij eerst een taxatie om de export auto prijs te bepalen. Bij ons zit u goed als u kiest voor een betrouwbare partner voor auto verkopen/export.

Dit doen we op door middel van een tweeledig taxatieproces. Maak eerst gebruik van onze online taxatietool, waarmee we snel en eenvoudig een indicatie kunnen geven van de prijs die u voor uw auto kunt verwachten. Vul uw voertuiggegevens, het bouwjaar en de kilometerstand van de auto in en kom erachter hoeveel uw auto op dit moment ongeveer waard is.

More from Export, Bedrijfswagens