Auto Opkoper Voor Export - Verkopen Export Auto - CenterCars.be thumbnail

Auto Opkoper Voor Export - Verkopen Export Auto - CenterCars.be

Published Jan 29, 22
6 min read

Verkoop Auto Aan Koper In Buitenland: De Regels - CenterCars.be

Wilt u een auto verkopen voor export? Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de inkoop van auto voor export naar Oost-Europa en West-Afrika. Dankzij ons unieke netwerk kunnen wij standaard zeer hoge prijzen bieden voor alle auto’s, ook wanneer u schade heeft.

Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen. Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.

Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet. Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk. Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Super snelle en correcte afhandeling.

Center Cars - Wij Kopen Autos - Auto Opkoper - Auto Verkopen - CenterCars.be

Dit is echter niet altijd even gemakkelijk. Schadewagens verkopen die niet door de keuring zijn gekomen aan Nederlandse of Belgische garagisten is vaak een probleem, omdat de kosten voor reparatie hoog zijn in vergelijking met de dagwaarde van uw auto. Ook een particulier zal niet zo snel tot de inkoop van een defecte auto overgaan.

In veel West-Europese steden gelden bovendien allerlei Euro-normen waardoor (vooral diesel) oudere wagens praktisch onbruikbaar zijn geworden. U zult begrijpen dat dit de waarde enorm drukt, waardoor zo’n wagen bijna niets meer oplevert. In Oost-Europa gelden hier andere regels voor, zodat dit soort wagens daar nog wel op waarde geschat worden.

Auto Verkopen Voor Export Binnen 24u - CenterCars.beEen Auto Verkopen Zonder Keuring: Kan Dat? - CenterCars.be


De wagen wordt simpelweg op de trailer geplaatst en naar Oost-Europa getransporteerd. Daar zal hij goedkoop worden gerepareerd en krijgt hij een nieuw leven. Vanwege de lage reparatiekosten kan een wagen mits hij naar de goede markt wordt gebracht nog heel veel geld opleveren! Advies bij zelf de auto verkopen in het buitenland Wanneer u de hoofdprijs wilt krijgen voor uw wagen, kunt u zelf op zoek gaan naar buitenlandse partij om bijvoorbeeld uw auto verkopen aan export met motorschade, hoge kilometerstand of een ander mankement.

Snel Uw Auto Verkopen Voor Export - CenterCars.be

Let daarbij wel op de volgende punten: Houd er rekening mee dat auto’s niet goedkoop zijn, en daarom is deze business een doelwit voor malafide partijen. U zult niet gelijk beroofd worden (maar spreek beter niet af laat op de avond in een verlaten havengebied), maar het kan wel gebeuren dat u met vals geld wordt betaald.

Het is belangrijk om elkaar goed te verstaan om misverstanden tijdens de verkoop te voorkomen. Vaak spreken de mensen in Oost-Europa weinig Engels en al helemaal geen Nederlands. Als uw Duits goed is kunt in met Poolse auto opkopers en in Tsjechië vaak nog wel uit de voeten, maar verder naar het Oosten zal de communicatie steeds moeilijker worden.

In België heeft u een inschrijvingsbewijs, CVO en verkoopovereenkomst nodig. De achterste kentekenplaat moet naar de verzekering gestuurd worden of op een nieuwe wagen gemonteerd worden. In Nederland heeft u een kentekenkaart, tenaamstelling codes en twee kenteken platen nodig. Vervolgens moet de auto afgemeld worden bij de RDW of een RDW erkend bedrijf.

10 Tips Om Uw Auto Vlot Te Verkopen - CenterCars.be

Vermeld het merk van uw wagen, het type, en geef ons zoveel mogelijk informatie over uw voertuig. Stuur bij voorkeur ook enkele foto’s mee. Dit verplicht u tot niets en is 100% gratis, maar stelt onze schade-experts in staat om de waarde van uw auto (op afstand) zo nauwkeurig mogelijk te bepalen.

Dit is dan ook daadwerkelijk het bedrag dat wij zullen betalen voor uw auto, mits de gegevens die u heeft ingevuld over uw wagen kloppen. Gaat u hiermee akkoord, dan maken wij het geld over (cash bij ophaal kan overigens ook) en maken een afspraak met u voor de ophaalservice.

Aan Wie Verkopen Export Handelaren De Auto's Door - CenterCars.beAuto Verkopen Aan De Export? Wij Regelen Het Gratis Voor Je - CenterCars.be


Wij komen de auto ophalen wanneer het u uitkomt, en niet andersom. Wij begrijpen dat u belangrijkere zaken heeft dan de ophaal van uw oude wagen. Wij verzorgen het papierwerk, zoals een verkoopovereenkomst en een eventueel vrijwaringsbewijs. Als alles in orde is laden we de auto op en rijden ermee de horizon tegemoet.

10 Tips Om Uw Auto Vlot Te Verkopen - CenterCars.be

FAQ auto voor export verkopen Welke documenten zijn nodig bij verkoop auto voor export? Voor België: Verkoopovereenkomst Inschrijvingsbewijs Gelijkvormigheidsattest (niet nodig voor Oost-Europa) Voor Nederland: Kentekenbewijs met tenaamstellingscode Kentekenplaten van het voertuig Waarom auto verkopen voor export? Het voordeel van een auto verkopen voor export is dat deze zonder garantie en zonder geldig keuringsbewijs (APK in Nederland) verkocht kan worden.

Voor Hoeveel Kan Ik Mijn Auto Verkopen? - CenterCars.beAuto Verkopen? - Wij Kopen Auto's Op - CenterCars.be


Daarnaast krijgt u doorgaans een hogere prijs voor uw auto met problemen dan bij binnenlandse verkoop. Dit geldt ook voor oudere auto’s. Hoe werkt auto verkopen voor export? Een auto verkopen voor export werkt heel eenvoudig als u gebruik maakt van een export auto opkoper. U meldt de auto aan en dan regelt de opkoper het transport en de overdracht voor u.

Wat krijg je voor een auto voor export? Wat u krijgt u voor uw auto voor export, is afhankelijk van de volgende factoren: Merk, model en bouwjaar Type van de motor (diesel, benzine, LPG) Kilometerstand Technische defecten of schade aan de carrosserie Marktvraag naar uw auto in het buitenland Wat betekent auto alleen voor export? Auto alleen voor export betekent dat wij als koper uw auto accepteren zoals gezien en zonder garantie, bijvoorbeeld in het geval uw auto niet voldoet aan milieueisen of technische mankementen heeft.

Center Cars - Wij Kopen Autos - Auto Opkoper - Auto Verkopen - CenterCars.be

Een auto verkopen voor export is voor een particulier niet eenvoudig: u moet eerst al een betrouwbare autohandelaar in het buitenland vinden en dan proberen uw auto zonder zware kosten in het buitenland te krijgen. Als u niets van auto's kent, is het bovendien gemakkelijk voor autohandelaars u een te lage prijs te geven voor uw export auto.

Er is echter een eenvoudige oplossing voor u om uw auto voor export te verkopen: het online autoverkoopplatform is een online platform waarop u, als particulier, eenvoudig uw export auto te koop kunt aanbieden. In tegenstelling tot andere verkoopsites werkt Ikwilvanmijnautoaf. be enkel samen met professionele autoverdelers. Uw export auto wordt dus opgekocht door een professional.

Nadien worden ze elk jaar opnieuw gecontroleerd. Op die manier kunnen we onze consumenten een professionele en kwalitatieve service voor de verkoop van hun export auto's bieden. Dankzij dat verkoopsysteem bent u ook zeker dat de verkoop van uw export auto vlekkeloos verloopt. De biedingen die de aangesloten auto exporteurs op uw wagen doen, zijn gegarandeerd.

Wagen Verkopen : Te Overhandigen Documenten - Auto - CenterCars.be

Ikwilvanmijnautoaf. be zorgt ervoor dat u geen vreemde figuren over de vloer krijgt en dat u niet geconfronteerd wordt met oneerlijke en veel te lage prijzen die binnen de auto export vaak gehanteerd worden voor uw auto voor export. Een auto verkopen kan erg omslachtig en frustrerend zijn. Als u uw auto voor export online te koop aanbiedt, weet u niet met wie u later zaken doet en of de persoon die uw wagen wilt kopen ook daadwerkelijk komt opdagen op het afgesproken moment om de verkoop rond te maken.