Alles Over Het Verkopen Van Uw Auto - BesteAutoBod.be

Published Jan 25, 22
6 min read

4 Tips Om Je Auto Zo Goed Mogelijk Te Verkopen - BesteAutoBod.be

Enkele zaken om te weten over de tweedehandskeuring Alleen met een groen keuringsbewijs en de nodige extra documenten kan de nieuwe eigenaar vervolgens de auto ook effectief inschrijven en verzekeren. In de praktijk bestaan er twee soorten keuring voor verkoop: . Dit is de volledige controle op 33 punten. Als alles in orde is krijg je een groen keuringsbewijs dat één jaar geldig is.

Al deze zaken zijn twee maanden geldig. Hierbij wordt geen meetapparatuur gebruikt om bijvoorbeeld de uitstoot of verlichting te controleren. Dit is enkel het geval wanneer de auto minder dan twee maanden geleden volledig is gekeurd én je toen een groen keuringsbewijs kreeg. Na goedkeuring van de auto ontvang je een bewijs van visuele keuring van het voertuig, dat één jaar geldig is vanaf de datum de laatste volledige keuring - Auto verkopen Oost-Vlaanderen.

Ons concept is vrij simpel, wij hebben een enorm netwerk van autobedrijven in heel Europa die geïnteresseerd zijn in de inkoop van auto’s. Wij proberen jou als auto verkoper te verbinden met deze bedrijven. Zodra je je auto bij ons aanmeld, leggen wij de auto voor aan deze grote groep inkopers.

Online Auto Verkopen Met Véél Meer Reacties? Zo Doe Je Dat. - BesteAutoBod.be

Deze brengen een bod uit en jouw toegewezen persoonlijke autoverkoopspecialist gaat voor jou de onderhandeling aan. Zodra de biedingen binnen zijn, wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Je kunt je wel voorstellen dat door de grote hoeveelheid autobedrijven er een relatief hoog bod uitgekomen is. Dit bod wordt aan jou voorgelegd, op dit moment kun je bepalen.

Het is namelijk volledig vrijblijvend. Als je besluit te verkopen, dan wordt het verkoop proces met je doorgenomen. Vind je het bedrag te laag? Geen probleem! We wensen je dan nog een fijne dag. Je krijgt dus de mogelijkheid om in een zeer korte tijd met weinig moeite vele biedingen te krijgen! Kan het nog makkelijker? .

Uw auto snel verkopen doet u zo Uw auto snel verkopen kan op verschillende manieren. Zo kan u uw auto op een autoverkoop site zetten aan de hand van een advertentie met foto’s van uw geliefde bolide. U wacht dan tot een potentiële koper op uw advertentie reageert. Hij zal dan langskomen om uw auto te bekijken en vervolgens onderhandelen over de prijs.

Auto Direct Verkopen? - BesteAutoBod.be

Hij zal dan uw auto inspecteren en een bedrag voor uw auto bedenken. Dit is vaak lager dan dat uw auto werkelijk waard is, omdat u te maken hebt met een tussenpersoon en hij ook geld aan uw auto wil verdienen. Wanneer u er van overtuigd bent dat uw auto niks meer waard is, kunt u hem altijd nog naar de autosloperij brengen.

De dagwaarde is een geschatte waarde, want eventuele schade is nog niet onder de loep genomen door een taxateur. Houd hier dus rekening mee wanneer u dit als richtlijn wilt nemen tijdens de verkoop. Om de exacte waarde van uw bolide vast te kunnen stellen, laat u dit bepalen door een expert.

U geeft de datum en het tijdstip aan die u uitkomen. De taxateur zal u hartelijk welkom heten om vervolgens meteen zijn mouwen op te stropen en aan de taxatie te beginnen. Na het inspecteren van uw auto zal hij ook een testrit maken, zodat hij zeker weet dat hij niks over het hoofd ziet.

10 Tips Om Uw Auto Vlot Te Verkopen - BesteAutoBod.be

Snel Mijn Auto Verkopen » Samenwerken Met - BesteAutoBod.beUw Auto Verkopen. Snel En Veilig. Inclusief Ophaalservice - BesteAutoBod.be


Wist u dat deze waarde ook gelijk het bod op uw auto is? Is uw oldtimer verkopen nog niet gebeurd, maar wilt u al wel graag een nieuwe auto kopen? Laat u dan informeren over alle opties waarover de nieuwe auto beschikt en hoe zuinig hij is. Hebt u een auto gevonden die aan uw eisen voldoet? Wacht dan nog even met onderhandelen, want eerst is het verstandig om uw oude auto van de hand te doen! - Auto verkopen Gent.

Alles Over Het Verkopen Van Uw Auto - BesteAutoBod.beSnel Uw Auto Verkopen Online - BesteAutoBod.be


Je hebt de knoop doorgehakt: je auto moet de deur uit. Je kunt natuurlijk voor de makkelijkste optie gaan en je auto achterlaten bij de dealer waar je je nieuwe wagen koopt. Maar daar ligt de verkoopprijs zeker lager dan wat je er bij particuliere verkoop voor kunt krijgen. De garagist moet je wagen immers met winst kunnen verkopen, en hij heeft er misschien nog werk aan.

Verkoopservice Helpt Je Auto Te Verkopen - BesteAutoBod.beHoe Kan Ik Mijn Auto Verkopen? - BesteAutoBod.be


Het nadeel bij een verkoop aan een particuliere koper is dat je zelf alle administratieve werk moet leveren. Maar daar krijg je dus wel wat voor terug! Gelijkvormigheidsattest of Certificate of Conformity(COC): dit document hoort bij de wagen en wordt afgeleverd door de fabrikant of importeur van de wagen. Het bewijst dat de wagen goedgekeurd is voor gebruik op de Europese wegen.

Wilt U Uw Auto Verkopen Zonder Keuring? Dat Kan Vandaag Nog! - BesteAutoBod.be

Inschrijvingsbewijs: dit document werd vroeger doorgaans ook ‘roze kaart’ genoemd - Auto verkopen West-Vlaanderen. Het kentekenbewijs of inschrijvingsbewijs is een roze, zandkleurig of geel document dat bewijst dat je wagen is ingeschreven bij de DIV (Dienst voor Inschrijving van Voertuigen). Sinds 2013 bestaat dit document uit twee luiken waarvan er een in de wagen en een thuis bewaard moet worden.

Keuringsattest van de autokeuring: wanneer je je wagen particulier wil verkopen is de tweedehandskeuring verplicht! Na een positieve keuring ontvang je een groen keuringsbewijs met een geldigheidsduur van 1 jaar. Tweedehandsrapport na tweedehandskeuring: naast de verplichte technische keuring wordt je wagen onderworpen aan een bijkomende diagnose. De resultaten daarvan worden geregistreerd in het tweedehandsrapport.

De elementen die de waarde van het rapport verhogen zijn:een ingevuld en up-to-date onderhoudsboekje;het instructieboekje;contactsleutels, afstandsbedieningen en reserve-exemplaren;gevarendriehoek;verbanddoos;brandblusapparaat waarvan de vervaldatum niet verstreken is;losgemaakt reservewiel, zodat de kofferruimte volledig gecontroleerd kan worden;wielsleutel en krik (als die werden meegeleverd);adapterstuk voor anti-diefstalbouten van de velgen;alsje een cabrio of targa verkoopt moet de goede werking van het openen en sluiten van het dak aangetoond worden.

Erkende Auto Opkoper Van Alle Modellen ... - BesteAutoBod.beDe inschrijving wordt veelal aangevraagd via de verzekeringsmaatschappij van de koper. Verkoopcontract: dit is niet verplicht maar we raden het wel aan bij een verkoop tussen particulieren, al was het maar om discussies achteraf te vermijden. Maak het contract op in twee exemplaren, laat beide exemplaren tekenen door de koper en teken ze beide ook zelf.

De gegevens die op een verkoopcontract moeten staan zijn:aankoopdatum;naam en adres van verkoper en koper;verkoopprijs en eventueel de betaalvoorwaarden (cash, via storting op een rekeningnummer). Bij handel tussen particulieren is er geen btw verschuldigd;beschrijving van de wagen: merk en model, type, bouwjaar, cilinderinhoud, vermogen, VIN (chassisnummer), datum eerste inschrijving, kilometerstand (moet overeenkomen met die van de Car-Pass);vermelding ‘verkocht aan de koper in de door hem gekende staat’.

Onderhoudsboekje: hoewel het niet wettelijk verplicht is, is het een goede zaak om een volledig ingevuld onderhoudsboekje te kunnen voorleggen. Dat toont aan dat je de wagen hebt laten onderhouden als een goede huisvader. Het kan ook een positief effect hebben op de verkoopprijs. Alle documenten zijn in orde! Maar hoeveel is mijn wagen eigenlijk waard? Zoek op naar wagens die identieke kenmerken hebben als de wagen die jij verkoopt.

Hoe Verkoop Ik Mijn Auto? - Een Handig Stappenplan - BesteAutoBod.be

Kies hier voor hetzelfde merk, hetzelfde model en kies ook die details die overeenkomen met jouw wagen. Op die manier zie je wat er zoal voor soortgelijke wagens gevraagd wordt. Er zijn firma’s die zich specialiseren in de waardebepaling van tweedehandswagens. Een van die firma’s is Mobly. Hier kun je voor je wagen een gedetailleerd rapport aankopen, zodat je zeker bent van een correcte verkoopprijs.